Seuran esittely

Mynämäen Pallo -53 on jalkapalloseura, jossa jalkapalloa voi harrastaa monella eri tasolla, joko tosissaan tai mukava pilke silmäkulmassa.

Junioritoiminta on seuran kivijalka. Toiminta perustuu Suomen Palloliiton ”Kaikki pelaa” -sääntöihin, jossa erityisesti nuoremmissa ryhmissä annetaan kaikkien pelata tasapuolisesti, omien edellytysten mukaisesti. Seuran tavoitteena on saada joukkue jokaiseen ikäluokkaan – niin tyttöihin kuin poikiinkin. Edustusjoukkueet ovat maali junioriuransa päättäville nuorille – seura haluaa tarjota koko polun jokaiselle pelaajalle.

Ikämiestoiminta on ollut toimintamuotona jo useita vuosia. Harrastepuolella miesten toimintaa ylläpitää Hutikuti-toiminta, jossa vain taitoniekat voivat toteuttaa nuorena haaveeksi jäämiään unelmiaan. Hutejakin syntyy taajaan, mutta kaikissa niissä on oma tarkoituksensa.

Kaiken kaikkiaan seurassa on tällä hetkellä n. 250 aktiivista futaajaa, joista junnuja n. 220. Valmennus on hyvää ja sitä pyritään kehittämään koko ajan lisää aktiivisen kouluttautumisen myötä. Aktiivisten huoltajien ym. toimihenkilöiden joukko yhdessä vanhempien kanssa luo hyvää perustaa hyvälle seuratoiminnalle. Pelaajia seurassa on Mynämäen lisäksi myös Taivassalosta, Vehmaalta, Turusta, Maskusta ja Nousiaisista. Tervetuloa tutustumaan toimintaan kauempaakin!

Olosuhteet toiminnalle ovat laadukkaat; Mynämäen urheilukeskuksen kaksi nurmikenttää, Tavastilan nurmikenttä Mietoisissa, Laurin keinonurmi sekä kaksi pienkenttää Laurin koulun alueella antavat loistavat puitteet toiminnalle.

Fair play….. Kaikki pelaa!!!

Tule mukaan pelaamaan!

Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa missä tahansa seuran joukkueessa! Harjoittelet maksutta ja seuran puolesta vakuutettuna ensimmäisen kuukauden ajan. Toimi näin:

  1. Valitse itsellesi sopiva joukkue
  2. Ole joukkueenjohtajaan tai valmentajaan yhteydessä ja kysy tarkemmat ohjeet
  3. Osallistu harjoituksiin!