MynPa 2014-2015 joukkueen 2023 päätöstapahtuma – Irti Maasta
2014-2015Julkaistu: 17.12.2023 14.37

MynPa 2014-2015 joukkueen 2023 päätöstapahtuma – Irti Maasta

Perjantaina 15.12.23 vietettiin koko joukkueen yhteisiä kauden 2023 päättäreitä Myllyn Irti Maasta kiipeilypaikassa.

2014

Joukkue on kasvanut ja kehittynyt taas vuoden aikana todella paljon. Meillä on joukkueessa hyvä tekemisen meininki ja harjoituksissa sekä peleissä käydään hyvin. Päätös tapahtumassa kävimme ensin läpi kauden tapahtumia ja samalla laitettiin suut makeaksi:

Kauden pelit aloitettiin 5vs 5 peleillä Palloliiton läntisen alueen P9 sarjassa tasolla 3. kahdella peliryhmällä Oransseilla ja Valkoisilla. Näissä peleissä havaittiin aika nopeasti, että tämä taso on meille väärä ja syyskaudelle siirryimme pelaamaan Tasolle 2. Yhteensä pelejä kauden aikana pelattiin 87 sarja ja harjoitus peliä ja niistä voittoja 47. Lähes jokainen pääsi heiluttamaan maaliverkkoja ja onnistumisia tuli todella laajalla rintamalla. Yhteensä näissä peleissä teimme 349 maalia joka on valtava määrä. Peleissä meillä oli 16 eri maalivahtia ja pelipaikat muutenkin kiertävät.

Kauden aikana osallistuimme myös 4 turnaukseen. Alkuvuonna osallistuimme ensin FC Rauman järjestämään Tammiturnaukseen jossa sijoituttiin sijoille 10 ja 11 ja heti perään Pallo-Iirojen järjestämään Miniturnaukseen, jossa pelasimme 4 peliä jotka voitimme kaikki. Kesän päätapahtuma oli Auran JymyCup, jonne lähdimme myös kahdella peliryhmällä, sijoitukset 10 ja 11. Syksyllä osallistuimme vielä Huittisissa Craft-turnaukseen, jossa kotiin tuomisina oli turnauksen sijat 5 ja 8.

Kauden aikana pelillisesti kehityttiin koko ajan ja syksyllä olimmekin koko joukkueena valmiita, pelillisesti isoon muutokseen kun siirryimme 8 vs 8 pelimuotoon. Talvikaudella pelaamme Maskun Talvisarjassa ja Euran TalviCupissa. Nämä pelit ovat lähteneet todella hyvin liikkeelle ja olemme pelanneet 5 peliä joista meillä saldona 4 voittoa ja yksi tasapeli, maalisuhteella 33-8. Tammi-helmikuulle on sovittu muutamia harjoituspelejä FC Rauman kanssa

Tulevana vuonna osallistumme kahdella peliryhmällä Läntisen alueen P10 sarjaan ja osallistumme turnauksiin mahdollisuuksien mukaan. Olemmekin jo ilmoittautuneet Tammiturnaukseen Raumalle ja JymyCupiin Auraan, mietimme myös mahdollisesti muita turnauksia.

Voittaminen on häviämistä kivempaa, mutta paljon voittamista tärkeämpi asia on kuitenkin peli-iloa, rohkeutta ja onnistumisia pursuava harjoitus-, ja pelitapahtuman toteutuminen. Näitä tapahtumia on vuoteen -23 mahtunut paljon. Olemme treenanneet 2 kertaa viikossa koko kauden ajan, ja lisäksi pelejä on tullut runsaasti.

Kaikista hienointa on ollut kuulla tappioiden hetkellä pelaajien suusta se, että vaikka peleistä lähdemmekin voittoa tavoittelemaan niin hävitty ottelukin voi olla peli-iloa ja rohkeaa pelaamista täynnä ja on varmasti opettavainen tapahtuma.

Jaoimme myös tuttuun tapaan palkinnot. Palkinnot jaettiin kategorioissa kauden tsemppari, joukkuepelaaja ja treenaaja. Tänäkin vuonna palkinnon saajien valitseminen oli todella vaikeaa. Vuoden -23 vuoden aikana joukkueen pelaajat ovat kasvaneet niin henkisesti kuin fyysisestikin. Todella iso kasvunpaikka oli se kun siirryimme 5v5 pelimuodosta 8v8 peliin ja samalla myös valkoinen ja oranssi peliryhmä yhdistyi yhdeksi joukkueeksi. Kauden 2023 palkitut:

2023 Treenaaja: Nooa L ( 2022 Urho S, 2021 Eeli A )

2023 Tsemppari: Matias W ( 2022 Viktor R, 2021 Rasmus I)

2023 Joukkuepelaaja: Okko L ( 2022 Veeti P, 2021 Nuutti L)

Alkuhöpinöiden jälkeen pääsimmekin itse päättäreiden kohokohtaan eli kiipeilemään. Paikalle saavuttaessa saimme kuullakin yhdeltä jos toiseltakin kuinka on korkeanpaikan kammo. Ensimmäisen 10 minuuttisen jälkeen tästä kammosta ei ollut tietoakaan, vaan jokainen taisi kiivetä seinät ylös asti n. 5-6m korkeuteen. Lopussa osa pojista kilpaili aikaa vastaan kiipeilyssä ja laittoikin Irti Maasta tulostaulun uuteen uskoon! Iloa, naurua, kaveruutta ja hauskaa yhdessä oloa oli päätöstapahtuma täynnä!

2015

Joukkue on kehittynyt huimasti kuluneen vuoden aikana. Olemme treenanneet koko vuoden kaksi kertaa viikossa ja tuloksia on tullut.

Osallisuimme kauden aikana tuttuun tapaan Rannikkoseudun nappulaliigaan. Vastustajia liigassa oli Maskusta, Raisiosta, Ruskolta ja Naantalista.

Määrätietoinen harjoittelu on tuottanut tulosta ja lapset ovat kehittyneet ja kasvaneet roimasti vuoden aikana. Rannikkoseudun nappulaliigasta saimme hienoja onnistumisia ja mukavasti pelejä kaikille. Pelasimme kauden aikana 56 Nappulaliigan peliä, joista saavutettiin useampi voitto ja maaleja tehtiin huikeat 157. Varsinkin syöttelypeli on kehittynyt hurjasti, ja sillä olemme jokaisessa pelissä saaneet luotua ison määrän maalipaikkoja.

Kauden aikana osallistuimme neljään turnaukseen Tammiturnaus Raumalla, Toukokuussa Save the Date turnaus Maskussa , Kesällä JymyCup Aurassa sekä lokakuussa FC Rauman syysturnaukseen. Mahtavia tapahtumia kaikki, joista kirkkaimpana kruununa JymyCupin P8 haastesarjan voitto, puhtaalla pelillä 6 peliä, 6 voittoa ja 58 tehtyä maalia! Aivan huikea suoritus koko joukkueelta.

Ensi kaudella tulemme osallistumaan Palloliiton Läntisen alueen P9 sarjaan kahdella peliryhmällä. Isoin muutos tässä on se, että pelit tullaan pelaamaan turnausmuotoisina ja pääsääntöisesti viikonloppuisin. Lisäksi osallistumme turnauksiin mahdollisuuksien mukaan.

Päätös tapahtumassa meidän vuoro oli ensin kiipeillä ja tämä olikin varsin mieluisaa kaikille. Alku jännityksen jälkeen pojat painelivat seiniä ylös kovaa vauhtia. Tunnin kiipeilyn jälkeen oli meidän vuoro siirtyä ansaitusti herkuttelemaan. Herkkuna olikin kaikille omat karkkipussit, sipsit ja limut. Herkuttelun lomassa palkitsimme myös 3 pelaajaa kategorioissa kauden tsemppari, joukkuepelaaja ja treenaaja. Kerroimme lapsille, että jokainen on palkinnon ansainnut ja korostimme jokaisen tärkeyttä joukkueessa pelaajana. Kysyimme myös lapsilta mitä jokainen palkinto voisi heidän mielestään tarkoittaa. Hienoja sekä fiksuja vastauksia kuulimme ja mukavaa oli, että moni oli halukas kommentoimaan ja kertomaan mielipiteensä. Kauden 2023 palkitut.

2023 Treenaaja: Valtteri A ( 2022 Eemeli R, 2021 Mikael J )

2023 Tsemppari: Matti P ( 2022 Roni M, 2021 Mauno S )

2023 Joukkukaveri: Benjamin L ( 2022 Elia H, 2021 Julius L )

Poissaolon takia 2 palkintoa tullaan jakamaan seuraavassa harjoituksessa.


Onnittelut kaikille palkituille, kiitos jokaiselle pelaajalle ja vanhemmille tästä mahtavasta kaudesta!

Vielä ensi viikolla yhdet treenit molemmilla ikäryhmillä ja siitä ansaitulle pienelle Joulutauolle!

Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kaudelle 2024.

-MynPa 2014-2015 Valmentajat ja toimihenkilöt-

PS. Muista seurata meitä Instagramissa, siellä lisää kuvia ja videoita --> mynpa14_15